Royal Canin är stolta sponsorer till GMBK Grand Prix, en tävling som enligt vår bedömning är den största och mest välarrangerade stortävlingen under hela året.

Royal Canins kärnvärden är kunskap och respekt för individen. Vi sätter hunden i förarsätet och tillverkar därför foder efter individens specifika krav. Därefter undersöker vi vilka råvaror vi kan använda för att hitta de näringsämnen som behövs för att tillverka ett foder som tillgodoser hundens specifika behov.

Vill du lära dig mer om hur du på bästa sätt ska utfodra din arbetande hund kan jag tipsa dig om att gå in på vår hemsida www.royalcanin.se/hund/hundkunskap/ här finns en rad artiklar om utfodring av den arbetande hunden men också flera andra artiklar som råd om skötsel, utfodring och andra smarta tips.

Royal Canin är stolta sponsorer till GMBK Grand Prix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *