Superstort tack till @annelishundsim som sponsrar GMBK Grand Prix i år igen! Anne-Li’s Hundsim har just nu ett erbjudande Sommarkort – självsim Sommarkorten ger Dig möjlighet att boka obegränsat antal simtider under köpt period. Sommarkorten går att köpa under juni, juli och augusti, och är giltiga en månad from första simtillfället. Sommarkorten går endast att utnyttja tom 15/9. Simmet är öppet alla dagar i veckan kl 05-23. Sommarkorten kan endast köpas av Dig som tagit simkörkort hos oss eller har simmat på annat hundsim. – sommarkorten är personliga och kan ej överlåtas. – det är inte tillåtet att simma hundar utöver familjens egna. – av/ombokning skall ske i så god tid som möjligt, så att andra självsimmare har möjlighet att utnyttja tiden. Avbokning som sker senare än 24 h innan bokad tid räknas som förbrukad. – outnyttjade sommarkort återbetalas ej. Priser: Sommarkort, 1 månad: 750:- Sommarkort Inkl. vibrationsplatta 1 månad: 900:- Betalning sker mot faktura som skickas via mail, med 10 dagar betalningsvillkor. Anne-Li är certifierad hundfysioterapeut med lång erfarenhet och har otroligt fin hand med hundar. Läs mer och boka tid på http://www.annelishundsim.se Tusen tack till Anne-Li’s Hundsim för ert fina bidrag till GMBK Grand Prix 2018!

Ett inlägg delat av GMBK GrandPrix (@gmbkgrandprix)

Anne-Lis Hundsim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *