”Hunden är människans bästa vän”… och vänner ska man vara rädd om. Variocage har ett fullt godkänt SPCT-test utfört hos SP i Borås. Detta är det enda krocktest för transportburar på marknaden som utförs av ett fristående testinstitut och omfattar frontalkollision, påkörning bakifrån samt voltning. Därför är Variocage en av de absolut säkraste burarna. I den åker våra fyrbenta vänner så säkert som det bara går. Hur buren skyddar vid en eventuell krock och för mer information kolla in detta youtubeklipp https://www.youtube.com/watch?v=3pZTKA4NewE.

STORT TACK till MIM Construction för att ni sponsrar GMBK Grand Prix med detta fantastiska pris ännu en gång!

Besök deras hemsida mim.se för mer info.

Även i år är alla tävlande som fullföljer GMBK Grand Prix med i utlottningen av en bilbur från MIM Construction!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *