Dags att börja med sponsorpresentationerna för i år! Vi är otroligt glada att kunna presentera MIM Construction AB som sponsor av GMBK Grand Prix även 2018! Liksom tidigare år kommer en valfri MIM Variocage hundbur lottas ut bland alla tävlande! Därutöver sponsrar MIM i år även med skvalpfria vattenskålar och med ett VarioBarrier HR (Head Rest) som är ett lastnät man sätter på nackstödspinnarna. Passar i alla bilar med justerbara runda nackstödspinnar. För den medvetne djurägarens transporter i fordon erbjuder MIM Variocage – ett krocktestat system vid SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut), säkrat enligt norm SPCT (Safe Pet Crate test). VarioCage är den säkraste lösningen för Matte, Husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras Variocage utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. Variocage är utrustad med gasdämpare till hjälp att hålla dörren öppen och nödutgång om inte den vanliga in- och utgången skulle fungera. Läs mer om MIM på www.mimsafe.se Ett stort stort tack till MIM Construction för Era fantastiska bidrag till vår stortävling!

Ett inlägg delat av GMBK GrandPrix (@gmbkgrandprix)

MIM Construction AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *