Herthas Hundparty kommer hem till dig och berättar om sina produkter. De har i dagsläget produkter från Pooch´s dog treats, Kong, Beco Pets, Boxby och Gibbon. Du och dina vänner får känna, lukta och titta och ni får låta hundarna smaka, lukta och känna på produkterna. Efter det får ni möjlighet att köpa era favoritprodukter om ni vill, det är aldrig köptvång på ett party.

Herthas hundparty säljer nu Barker&Barker som är ett Engelskt naturligt hundgodis i tablettform med livsmedelsklassade ingredienser. Godisarna är fulla av doft och smak och väldigt populära hos våra kunder. Vi säljer två olika storlekar. De är små och lätta att dela vilket är perfekt för upprepad belöning. Godisarna har mycket lite fett och kalorier så det passar även hunden som lätt lägger på sig. Förpackningarna har en hållbarhet på 2 år. Brukarna är av hårdplast och tättslutande vilket skyddar mot alla väder och får lätt plats i fickan eller väskan. Påsarna är kanon att köpa om det går åt mycket godis eller om du vill fylla på dina burkar!

Passa på att kika på produkterna under tävlingshelgen då Herthas hundparty är på plats!

Se mer på herthashundparty.com

Ett stort tack till Herthas Hundparty som sponsrar GMBK Grand Prix!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *