Engelsons erbjuder jakt- och fritidskläder till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor i hela Sverige! Tillsammans med sina erfarna och kvalitetsmedvetna användare och designers tar vi fram funktionella och högpresterande kläder och utrustning till priser som alla ska ha råd med.

Euro-Hunt, High Mountain och EP Collection är Engelsons egna varumärken och eftersom de arbetar utan mellanhänder kan de alltid erbjuda mycket attraktiva priser utan att tulla på kvalitén. Hos Engelsons hittar du även märken som Gore-Tex®, Swedteam®, Meindl®, Härkila®, Viking, Seeland och Le Chameau®.

Se mer på www.engelsons.se

Stort tack Engelsons!

GMBK är stolta över att kunna presentera Engelsons, som sponsor av årets Grand Prix!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *